MasterCourse kursutbud

Roligt. Enkelt. Proffsigt. 

  • Våra utbildningar är konkreta utan krusiduller. Vi tar dig rakaste vägen, och med tydliga mallar, från idé till lansering av din egen snygga och proffsiga webbkurs. 

  • Du betalar en kursavgift! Inget mer. Inga dolda avgifter, inga tillkommande konsultavgifter eller procentsatser på det du säljer. Supporten ingår såklart i kursavgiften och alla talar svenska.

MasterCourse Build

Det är med denna utbildning du börjar. En gedigen  och heltäckande kurs i hur du skapar din egen webbkurs. Från att finslipa din kursidé, hitta målgrupper, öppna en professionell kursportal, hantera kursportalen, ta emot betalande kunder och marknadsföra din kurs till gratiskanaler. 
Detta är marknadens absolut enklaste och bästa utbildning i att skapa webbkurser. Läs nedan om kursinnehåll. 

MasterCourse Marketing - Facebook/Instagram

När du har en digital produkt kan du accelerera din försäljning genom att skaffa potentiella kunder genom Facebook och Instagram-annonser, I denna kurs får du lära hur du ska skapa digitala annonser som sticker ut. Denna utbildning är fristående och du behöver inte gå MasterCourse build först. Men de kombineras med fördel. Lanseras i januari 2023

 

MasterCourse Marketing - Webinar

Webinar är ett fantastiskt sätt för att skaffa nya leads på väldigt kort tid. Tänk att du kan nå 100, 200, 300, 800... potentiella kunder samtidigt och sälja till alla under en timma. Med säljande webinar kan du öka din omsättning rejält. För att köra webinar behöver du ha en digital produkt att sälja. Webinarkursen kombineras därför gärna med Build och Facebook kursen. Men kan också köpas fristående. 
Lanseras i februari 2023

KURSINNEHÅLL
MasterCourse Build

Webbkurs i 8 steg - heltäckande webbkursutbildning i att skapa din egna webbkurs. Steg för steg lär dig bygga en kvalitativ webbkurs i en supersnygg kursportal. Pedagogiken är en DIY-utbildning. Vi visar hur du ska göra i pedagogiska videofilmer. Du gör samma sak med ditt material. Vips har du en webbkurs redo för att ta emot betalande kunder. Roligt! Läckert! Proffsigt! 

Modul 1
Nu startar vi

Nu börjar din webbkursresa. Här hjälper vi dig att konkretisera din kursidé och att tänka digital undervisning. Du får metoder för att hitta rätt målgrupp och hur du ska positionera dig och din webbkurs på marknaden. 

Modul 2 
Marknadsföringssida

Redan i andra modulen får du öppna en kursportal och skapa en publik marknadsföringssida. Så att du kan börja marknadsför din kurs via  sociala kanaler, på nyhetsbrev, din hemsida och till befintliga kunder. 

Modul 3
Skapa innehåll

Nu har du en klar plan och idé över vad din kurs ska innehålla, vilket resultat du vill ge dina deltagare och vem du vill ska gå din kurs. I denna modul lär vi dig hur du ska bygga upp dina lektioner så att de fungerar på nätet.

Modul 4
Producera lektioner

Dags att börja producera dina lektioner. Du får du lära dig hur du spela in film, spelar in ljud och att göra textlektioner anpassade för webbkurs. Att redigera sitt inspelade material är A och O, vi lär dig hantera ett av marknadens bästa redigeringsprogram. 

Modul 5
Skapa kursportalen. 

När du är klar med dina filmer är det dags att fylla din kursportal med ditt unika lektionsmaterial. Vi har redan gjort halva jobbet åt dig och du får mallar för att enkelt bygga din professionella kursportal i Simplero. 

Modul 6 
Sätt igång din kurs.

Tjohooo - nu är får du lära dig de sista kopplingarna för att kunna börja sälja och ta emot betalande kunder. Allt detta sker per automatik.  

Modul 7 
Prissättning & Starta kursen

I denna modul får du lära dig att automatisera hela processen från köp till leverans av din webbkurs. Så att du kan syssla med annat och tjäna pengar när du sover. 

Modul 8

Administrera & marknadsföra

Lika viktigt som att sälja en kurs är det att ge support och administrera dina dina kursdeltagare. Vi lär dig även hur du kan marknadsföra din kurs befintliga kunder och gratiskanaler. 

Certifiering

Utbildning leder till en certifiering. Detta sker när du genomgått utbildningen och lanserat och sålt din första kurs enligt MasterCourse metoden.