Din kunskap är du mästare på. Att paketera ditt material till säljbara webbkurser med ett innehåll anpassat för webben. Det är vi mästare på. Tillsammans blir vi ett dreamteam som jobbar mot för att förverkliga dina drömmar. 

VÅRT KURSUTBUD!

Roligt. Läckert. Proffsigt.

  • Våra utbildningar är konkreta utan krusiduller. Vi tar dig rakaste vägen, och med tydliga mallar, från idé till lansering av din egen snygga och proffsiga "mästarkurs". 
  • Du betalar en kursavgift! Inget mer. Inga dolda avgifter, inga tillkommande konsultavgifter eller procentsatser på det du säljer. Supporten ingår såklart i kursavgiften.
  • För att göra din kurs behöver du inte anlita dyra konsulter eller filmteam. Utvecklingen har gått vidare - du klarar detta själv. Med stöd av vårt suveräna expertteam där alla pratar svenska. 

Kurs 1.
MasterCourse Build

I denna gedigna grundkurs får du all praktisk och teoretisk kunskap för att gå från att finslipa din kursidé till lansering av din egen kursportal, redo att ta emot betalande deltagare. Läs  mer om Build nedan. 

Kurs 2. 
MasteCourse Selling

När du har en webbkurs klar lär vi dig att accelerera upp din försäljning i denna kurs. Du får lära dig att annonsera på Facebook, köra webinar och andra säljaktiviteter.  Lanseras hösten 2022.


KURSINNEHÅLL
MasterCourse Build

Steg för steg lär dig bygga en kvalitativ webbkurs i en supersnygg kursportal. Pedagogiken är en DIY-utbildning. Vi visar hur du ska göra i pedagogiska videofilmer. Du gör samma sak med ditt material. Vips har du  en webbkurs redo för att ta emot betalande kunder. Roligt! Läckert! Proffsigt!

Modul 1
Nu startar vi

Nu börjar din webbkursresa. Här hjälper vi dig att konkretisera din kursidé och att tänka digital undervisning. Du får metoder för att hitta rätt målgrupp och hur du ska positionera dig och din webbkurs på marknaden. 

Modul 2 
Marknadsföringssida

Redan i andra modulen får du öppna en kursportal och skapa en publik marknadsföringssida. Så att du kan börja marknadsför din kurs via  sociala kanaler, på nyhetsbrev, din hemsida och till befintliga kunder. 

Modul 3
Skapa innehåll

Nu har du en klar plan och idé över vad din kurs ska innehålla, vilket resultat du vill ge dina deltagare och vem du vill ska gå din kurs. I denna modul lär vi dig hur du ska bygga upp dina lektioner så att de fungerar på nätet.

Modul 4
Producera lektioner

Dags att börja producera dina lektioner. Du får du lära dig hur du spela in film, spelar in ljud och att göra textlektioner anpassade för webbkurs. Att redigera sitt inspelade material är A och O, vi lär dig hantera ett av marknadens bästa redigeringsprogram. 

Modul 5
Skapa kursportalen. 

När du är klar med dina filmer är det dags att fylla din kursportal med ditt unika lektionsmaterial. Vi har redan gjort halva jobbet åt dig och du får mallar för att enkelt bygga din professionella kursportal i Simplero. 

Modul 6 
Sätt igång din kurs.

Tjohooo - nu är får du lära dig de sista kopplingarna för att kunna börja sälja och ta emot betalande kunder. Allt detta sker per automatik.  

Modul 7 
Prissättning & Starta kursen

I denna modul får du lära dig att automatisera hela processen från köp till leverans av din webbkurs. Så att du kan syssla med annat och tjäna pengar när du sover. 

Modul 8

Administrera & marknadsföra

Lika viktigt som att sälja en kurs är det att ge support och administrera dina dina kursdeltagare. Vi lär dig även hur du kan marknadsföra din kurs befintliga kunder och gratiskanaler. 

Certifiering

Utbildning leder till en certifiering. Detta sker när du genomgått utbildningen och lanserat och sålt din första kurs enligt MasterCourse metoden. 

Boka samtal och kom igång direkt >>>