Den snabba vägen till digitalisering av dina tjänster.

Ge din passion eller affärsidé vingar med våra onlineutbildningar! Vi erbjuder smidiga digitala kurser i  webbkursproduktion,  onlinemarknadsföring och försäljning på nätet. Med vår 'Learning by doing'-metod får du inte bara kunskap, utan också verktygen att omedelbart förvandlar din hobby eller verksamhet till säljbara digitala produkter. Botanisera i kursutbudet nedan. Och boka sedan ett samtal så kommer du igång direkt. 

Boka ett kostnadsfritt samtal >>>

Kursutbud 

Alla utbildningar är online och du får tillgång direkt. Slå oss en signal så hjälper vi dig komma igång

Mallar till webbsidan (3)
MasterCourse Build - Skapa, lansera och sälj din egen webbkurs ⭐⭐⭐⭐⭐

Det är denna kurs du ofta börjar med. Du kan ju inte sälja något på nätet om du inte har något att sälja. MasterCourse build är en heltäckande "All inclusive" kurs i hur du skapar din egen webbkurs från idé till färdig digital produkt. Inlagd i en kvalificerad kursplattform med kursportal, betalsystem, videohoastning, kunddatabas, automationer och mediabibliotek. Vi har tänkt på allt. Detta är en av marknadens bästa och enklaste webbkurser för dig som snabbt vill komma igång med din egen professionella webbkurs. 

Läs mer om MasterCourse build >>>

MasterCourse digital marknadsföring & försäljning 

Vill du omvandla potentiella kunder till lojala köpare online? Dessa tre kurser i kombination lär dig konsten att skapa effektiva säljtrattar för dina digitala produkter och tjänster. Kurserna är fristående, så du kan välja den som passar dig,  men det är när de kombineras som den verkliga magin sker. 

MasterCourse - Facebook annonsering

I denna kurs lär vi dig hur du kan annonsera på Facebook. Du får lära dig tekniken i Facebook Ads manager, hur du väljer bilder, målgrupper, skriver säljande texter, läser statistik och publicerar. 

Läs mer om kursen >>>

MasterCourse - Skapa Säljande webinarinnehåll.

Att köra ett webinar är inte svårt - men att skapa ett innehåll som säljer, det är där magin ligger. I denna kurs får du lära dig bygga upp ett webinarinnehåll som garanterat leder till Call-to-action som får dina webinarbesökare att köpa din digitala produkt.

Läs mer om kursen>>>

MasterCourse - Sänd webinar med WebinarJam

I denna kurs lär vi dig hantera webinarverktyget WebinarJam. Plattformer har över 50 000 kunder och är en av dem mest använda i världen. Webinar är oslagbart för att kunna sälja produkter och tjänster. Du får lära dig  den tekniska processen från registrering till livesändning.

Läs mer om kursen>>>

  • MASTER COURSE

    “En av mina bästa investeringar!
    Från idé om webbkurs till försäljning. Mallar, marknadsföring, instruktioner för Simplero, information om utrustning och verktyg. All tid det sparat då jag inte själv behövt leta reda på allt utan istället kunna lägga tiden på innehållet i min webbkurs. Stöttningen från mentorerna Ewa och Gunita har varit helt suverän!
    Jag kan verkligen rekommendera MasterCourse om du har idéer på webbkurser.”

    Kursdeltagare MasterCourse Build