VARFÖR VÄLJA MASTERCOURSE?

All inclusive & enkla mallar

MasterCourse metoden är enkel, pedagogisk och det senaste sättet att skapa webbkurser. Allt ingår i kursen från idé till färdig webbkurs, redo att sälja till väntande deltagare. I stället för programmering får du färdigproducerade mallar. Vår ambition är att du snabbt ska se resultat av ditt arbete. Redan efter någon vecka kan du ha en marknadsföringssida uppe online. Det är supermotiverande. 

Learning by doing - DIY.

Kursen är upplagda enligt det populära DIY (do it yourself) sättet att utbilda sig. Vi visar i videolektioner och du gör samma sak, fast i ditt eget kursverktyg . Vi har inte lämnat något åt slumpen. Samtidigt som du går utbildningen arbetar du med ditt eget material. När du är klar med utbildningen är även din första webbkurs klar.

Medlemsservice/support

Vi vill inte tjäna pengar på din okunskap och tycker inte att man ska betala extra för att få hjälp. 4 dagar i veckan  får du tillgång till Sveriges kanske bästa expertteam, redo att hjälpa dig att lyckas. Alla support är på svenska. Läs mer om oss här >>>

Skapa en webbkurs först - sälj den sedan. 

Har du ingen digital produkt så har du heller inget att sälja online. Vissa metoder går ut på att man först ska lägga ut tusentals kronor i Facebook annonsering för att marknadsföra något du ännu inte har. MasterCourse metoden går ut på att du först skapar en webbkurs, sedan lär du dig sälja den. Den ordningen är liksom självklar!

Av småföretagare - för småföretagare.

Vi som gör MasterCourse har alla varit där du är nu. Småföretagare som både arbetat som coacher och konsulter. Vi har alla skapat våra egna webbkurser och framgångsrikt tjänat på det. Det är den erfarenheten du kommer åt i kursen. Men vi har även gjort misstag - de slipper du göra. Som småföretagare förstår vi dina utmaningar och har skräddarsytt utbildningen utifrån den erfarenheten. 

 Vi finns där du finns.

Du kommer antagligen att göra en kurs där målgruppen bor i Sverige. Då ska du vara noga med att välja kursutvecklare och mentorer som bor och verkar i Sverige. Många företag som erbjuder webbkursutbildningar har sitt säte i ett annat land. Men då är det lätt att tappar känslan för det som dagligen händer på hemmaplan och det är så viktigt att ha koll på. Du tjänar på att  jobbar med likasinnade som kan din kultur och som finns där du finns. 

Alltid aktuellt material. 

Utvecklingen inom webbkursbranschen går i  ett rasande tempo. Du ska känna dig trygg i att vi håller oss ajour åt dig och att du alltid får den senaste kunskapen och att kursinnehållet är uppdaterat. 

Äg ditt projekt till 100%

För oss är det viktigt att du är självbestämmande och har äganderätten till ditt material till 100%. Du ska ha 100% kontroll på dina utgifter och få 100% av dina intäkter. Vi tar ut en kursavgift, men inga extra avgifter utöver det. 

Vad krävs av dig?

Du är antagligen egen företagare, coach, konsult, föreläsare eller säljer andra typer av tjänster i ditt yrke. En webbkurs är bara ett annat sätt att förmedla din kunskap på, fast mycket mer effektivt. Du vet vad du kan och du brinner för och vill lära ut detta till andra. Du förstår också att  den energi du lägger in i ett projekt, är det resultatet du får ut. 

Vi säljer inte till varje pris!

När du startar MasterCourse ska du vara motiverad och redo att sätta igång processen. Vi är väldigt noga med att tala om vad det innebär i vårt samtal och att känna in om detta är rätt för dig. Du ska känna dig peppad och tokmotiverad när du startar.  Vi vill ju att du ska gå i mål och då krävs den positiva energin. När du blir godkänd av oss ska du känna dig trygg i att vi tror på dig. Vi säljer till vem som helst eller till varje pris.

Vad kan du begära av oss?

Vi som arbetar med detta har alla varit där du är nu. Haft en längtan att nå fler, på kortare tid, arbeta platsoberoende och tjäna pengar på vår kunskap. Det var så vi började skapa våra egna blomstrande verksamheter online. All vår expertis har vi samlat i våra MasterCourse utbildningar för att hjälpa dig jobba med det du älskar och få en inkomst på det du redan kan.