MasterCourse build - den kompletta vägen till din webbkurs

MasterCourse build är en All inclusive utbildning. Från idé till färdig webbkurs klar för försäljning. Med all kunskap du behöver för att skapa din egna professionella webbkurs. 

✅Med vår steg-för-steg guide kommer du att bli en mästare på att skapa en fantastisk webbkurs och göra den tillgänglig för världen.

✅ Glöm krånglig teknik - av oss får du färdiga mallar för marknadsföringssidor, landningssidor och din egen kursportal.

✅Kursportalen är hjärtat i en webbkursverksamhet. Vi lär dig hantera den avancerade kursplattformen Simplero. Där kan dina deltagare streama dina lektioner när de vill, du skapar själv en supersnygg kursportal och lär dig automatisera både betalning, utskick och statistik. 

✅ Med 8 spännande moduler och över 70 videolektioner, kommer du att bli expert på att förvandla din idé till en lönsam verksamhet.

✅ Och det bästa av allt är - när du har skapat din första kurs har du en utbildning för att skapa tusen webbkurser. 

woman computer

KURSINNEHÅLL!

Kursen består av 8 moduler som steg för steg leder dig till din färdiga webbkurs. Ca 70 videolektioner, övningsmaterial, instruktioner, mallar och all teknik. 

Modul 1
Nu startar vi

Nu börjar din webbkursresa. Här hjälper vi dig att konkretisera din kursidé och att tänka digital undervisning. Du får metoder för att hitta rätt målgrupp och hur du ska positionera dig och din webbkurs på marknaden. 

Modul 2 
Marknadsföringssida

Redan i andra modulen får du öppna en kursportal och skapa en publik marknadsföringssida. Så att du kan börja marknadsför din kurs via  sociala kanaler, på nyhetsbrev, din hemsida och till befintliga kunder. 

Modul 3
Skapa innehåll

Nu har du en klar plan och idé över vad din kurs ska innehålla, vilket resultat du vill ge dina deltagare och vem du vill ska gå din kurs. I denna modul lär vi dig hur du ska bygga upp dina lektioner så att de fungerar på den digitalt

Modul 4
Producera lektioner

Dags att börja producera dina lektioner. Du får du lära dig hur du spela in film, spelar in ljud och att göra textlektioner anpassade för webbkurs. Att redigera sitt inspelade material är A och O, vi lär dig hantera Camtasia ett av marknadens enklaste redigeringsprogram. 

Modul 5
Skapa kursportalen. 

Kursportalen är hjärtat i varje webbkursverksamhet. Det är nu du börjar bygga din kursportal. När du är klar med dina filmer är det dags att fylla din kursportal med ditt unika lektionsmaterial. Vi har redan gjort halva jobbet åt dig och du får mallar för att enkelt bygga din professionella kursportal i Simplero

Modul 6 
Sätt igång din kurs.

Tjohooo - nu är får du lära dig de sista kopplingarna i kursportalen för att kunna börja sälja och ta emot betalande kunder. Allt detta sker per automatik.  Då får lära dig koppla ihop din kurs med Stripe betalningssystem för säker betalning. 

Modul 7 
Prissättning & Starta kursen

I denna modul får du lära dig vad du ska ta betalt för din kurs, hur du automatisera hela processen från köp till leverans av din webbkurs. Så att du kan syssla med annat och tjäna pengar när du sover. 

Modul 8

Administrera & marknadsföra

Lika viktigt som att sälja en kurs är det att ge support och administrera dina dina kursdeltagare. Du får lära dig kundvård och hur du hanterar det kundregister som ingår i Simplero. Vi lär dig även hur du marknadsföra din kurs, skapa e-postlistor och få ut ditt material via gratiskanaler. 

Certifiering

Utbildning leder till en certifiering. Detta sker när du genomgått utbildningen och lanserat och sålt din första kurs enligt MasterCourse metoden.