Möt ditt expertteam!

MasterCourse är ett svenskt utbildningsföretag bestående av några av Sveriges främsta och mest erfarna experter inom webbkursproduktion för småföretagare. Vårt dreamteam blir ditt dreamteam. Kontakt oss på info@mastercourse.se

Din MasterCourse mentor:

Gunita Gustavson

Webbkursproducent  & Facebook  specialist samt grundare av  MasterCourse. Serie entreprenör med bl a 20 år i spabranschen, producent av mässor, sedan 2018 skapat en framgångsrik kursverksamhet online. Med bl a webbkurser inom spirituell och personlig utveckling. Brinner för att hjälpa småföretagare och hobbyister att förverkliga sina drömmar med att skapa, lansera och sälja webbkurser. 

Din MasterCourse mentor

Ewa Wigenheim

Webbkursproducent & marknadschef på MasterCourse.Tidigare PR konsult för Microsoft, Benny Andersson, Svenskt Tenn, Yasuragi m fl. Grundare av ABBA museet. Arbetat som livscoach, sångerska och författare till tre böcker. Sedan 2016 producerat framgångsrika webbkurser inom  personlig utveckling och kommunikation. Ewa är en av Sveriges främsta experter inom webbkursutveckling för småföretagare. 

Din MasterCourse mentor:

Lina Westman

Expert på kursportalen och Simplero. Det är Lina du hör i många av lektionerna. Sångerska, Make-up artist, småbarnsmamma och hundälskare. Hon har gjort webbkurser både inom make-up och valpkurser. Hon är en sann pedagog som hjälpt många elever att hitta rätt riktning i sitt webbkursmaterial, för att nå målgruppen med rätt budskap i rätt tid. Just nu är Lina barnledig men kommer till MasterCourse till hösten. 

Vill du ha kontakt med oss? Skriv ett meddelande. 

Tusen tack för ditt meddelande. Vi återkommer snarast. Teamet på MasterCourse