Möt ditt expertteam!

Vi är såklart partiska. Men det finns få i Sverige som har så mycket erfarenhet av webbkursutveckling för småföretagare och hobbyister som vi på MasterCourse. Vi har själva varit där du är nu, vi har gjort alla misstag åt dig och skapat utbildningar enligt mottot "keep it simple" - utan att nagga på kvaliteten. Vi finns vid din sida hela tiden. Du får en personlig kontakt med oss. För oss är varje deltagare viktig - för om du lyckas, då lyckas vi! 

Din MasterCourse mentor

Ewa Wigenheim

Webbkursproducent & Sverigeschef på MasterCourse . Tidigare PR- och kommunikationskonsult för bl a Microsoft, Benny Andersson, Svenskt Tenn, Björn Ulvaeus m fl. Ewa är en sann entreprenör. Det var hon som fick idén och grundade ABBA museet. Hon har arbetat i 7 länder, skrivit tre böcker och arbetat som lärare för buddhistiska munkar i Laos.
2016 lanserade hon sin första webbkurs inom personlig utveckling och har sedan dess hjälpt hundratals andra entreprenörer att förverkliga sina webbkursdrömmar. Ewa var tidigare Sverigechef för norska Inspiro Academy under tre år, men har inget med det företaget att göra längre. Ewa är en av Sveriges främsta experter inom webbkursutveckling för småföretagare - du kan inte få en bättre mentor. 

Din MasterCourse mentor:

Gunita Gustavson

Webbkursproducent  & Facebook  specialist samt grundare av  MasterCourse. Gunita är serie entreprenör med bl a 20 år i spabranschen. Hon brinner för företagande och har producent många mässor inom personlig utveckling. 2018 skapat hon sin första webbkurs och har sedan dess övergått till digital verksamhet. Med bl a webbkurser inom spirituell och personlig utveckling. Även Gunita brinner för att hjälpa småföretagare och hobbyister att hitta vägar för att få ut sina budskap och tjäna mer på sin kunskap. 

Din MasterCourse mentor:

Lina Westman

Expert på kursportalen och Simplero. Det är Lina du hör i många av lektionerna. Sångerska, Make-up artist, småbarnsmamma och hundälskare. Hon har gjort webbkurser både inom make-up och valpkurser. Hon är en sann pedagog som hjälpt många elever att hitta rätt riktning i sitt webbkursmaterial, för att nå målgruppen med rätt budskap i rätt tid. Just nu är Lina barnledig men kommer till MasterCourse till hösten. 

Vill du ha kontakt med oss? Skriv ett meddelande. 

Tusen tack för ditt meddelande. Vi återkommer snarast. Teamet på MasterCourse